Η ορθοδοντικός Εύη Στάμου

H ορθοδοντικός Στάμου Εύη έλαβε το πτυχίο της Οδοντιατρικής από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό ‘Λίαν καλώς’. Εν συνεχεία, ειδικεύθηκε στην Ανωτάτη Γενική Οδοντιατρική και στην Ορθοδοντική στο Boston University των Η.Π.Α. και στο  TelAviv University του Ισραήλ, όπου έλαβε τα πτυχία C.A.G.S., το D.Orth. και το Μάστερ της Ορθοδοντικής (M.S.). Έχει βραβευθεί για την ερευνητική της εργασία στο Πανεπιστήμιο του Tel-Aviv.

Eίναι μέλος των:

  • Ε.Ο.Γ.Μ.Ε.
  • G.O.A.S.
  • W.F.O.
  • Ιδρυτικό μέλος στην Εταιρεία Γλωσσικής Ορθοδοντικής (GRESLO)
  • A.A.O.

Πλήρες Βιογραφικό

Εύη Στάμου

Oρθοδοντική είναι η ειδικότητα της οδοντιατρικής που ασχολέιται με την ομαλή διευθέτηση των δοντιών στα οδοντικά τόξα και την ομαλή ανάπτυξη των γνάθων, με στόχο την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του στόματος και της αισθητικής του προσώπου.

Τι λένε οι ασθενείς

Ευγενική, καταρτισμένη επαγγελματίας  πολύ καλή ορθοδοντικός !

Χρησιμοποιήσαμε μετά από πρόταση της κ. Στάμου τη μέθοδο της invisalign κι έμεινα πολύ ευχαριστημένος από το τελικό αποτέλεσμα. Σας ευχαριστώ πολύ για το όμορφο χαμόγελο που μου δώσατε. 😀

Νίκος Τ
Καθηγητής

Παρά πολύ καλή!!! Εξέτασε τη μικρή μου χωρίς να φοβηθεί καθόλου με πολύ αγάπη!!! Άρτια καταρτισμένη

Καλλιόπη Γ
Doctoranytime

Άψογη και καταρτισμένη γιατρός. Μου διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή μου καθώς και έδωσε όλες τις πιθανές λύσεις. Την συνιστώ.

Βασίλης Π
Doctoranytime

Μπραβο, πολυ καλη κ πλήρη ενημερωση για το προβλημα του παιδιου μου, χωρις καμια καθυστερηση κ αναμονη !!!!! Μπραβοοοοο κ μπραβοοοο για την 1 επίσκεψη δωρεα…πολυ σημαντικό για τη σημερινή εποχη!!! Καλημερα!!!

Μαρία Σ
Doctoranytime