Δρ.Εύη Στάμου

Δρ.Εύη Στάμου

H ορθοδοντικός Στάμου Εύη έλαβε το πτυχίο της Οδοντιατρικής από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό ‘Λίαν καλώς’. Εν συνεχεία, ειδικεύθηκε στην Ανωτάτη Γενική Οδοντιατρική και στην Ορθοδοντική στο Boston University των Η.Π.Α. και στο  TelAviv University του Ισραήλ, όπου έλαβε τα πτυχία C.A.G.S., το D. Orth. και το Μάστερ της Ορθοδοντικής (M.S.). Έχει βραβευθεί για την ερευνητική της εργασία στο Πανεπιστήμιο του Tel-Aviv.

Έχει κάνει δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά καθώς και παρουσιάσεις σε συνέδρια της Ελλάδας και του εξωτερικού. Διατηρεί σύγχρονο ορθοδοντικό ιατρείο στην Αθήνα από το 2004 και υπήρξε και συνεργάτις μερικής απασχόλησης στην κλινική ‘Accessible Orthodontics’ στην Οξφόρδη της Αγγλίας από το 2006 έως το 2008. Επίσης, έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Ορθοδοντικής Γναθοπροσωπικής Μελέτης & Έρευνας (Ε.Ο.Γ.Μ.Ε.) από το 2006 μέχρι το 2014, ενώ από το 2014 μέχρι το 2016 ήταν Γενική Γραμματέας της εν λόγω εταιρείας (Ε.Ο.Γ.Μ.Ε.). Από το 2018 έως και σήμερα είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Ορθοδοντικών Ναρθήκων (GOAS).

Έχει πιστοποίηση στη γλωσσική ορθοδοντική τεχνική Ιncognito και Win, καθώς και στις τεχνικές με διαφανείς νάρθηκες Invisalign και Clear Aligner.

Είναι μέλος των ακόλουθων oρθοδοντικών επιστημονικών εταιρειών:

  • Ε.Ο.Γ.Μ.Ε.
  • G.O.A.S.
  • W.F.O.
  • Ιδρυτικό μέλος στην Εταιρεία Γλωσσικής Ορθοδοντικής (GRESLO)